Guba Árpád

Képviselő

Tel.: 36-30/259-7531
E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Guba Árpád vagyok 58 éve élek Herenden.

Eredeti szakmám villanyszerelő. A szüleim vendéglátásban dolgoztak, majd 1982-ben saját üzletet nyitottak, ahol szükség volt a munkámra. Így ezen a vonalon képeztem magam tovább. Melegkonyhás üzletvezető lettem és1998 óta vezetem a családi vállalkozást.

Az idei önkormányzati választáson családom, barátaim, ismerőseim bíztatására indultam független képviselőjelöltként.

Munkámból adódóan sok emberrel találkozom. Beszélgetünk, elmondják problémájukat, terveiket.

Képviselőként elsődleges célomnak tartom, Herend kereskedelmi és vendéglátási fejlődését, (új bolt, étterem, fiatalok részére közösségi ház, kulturált szórakozóhely). Valamint a különböző korosztályoknak szóló rendezvények minden évben ismétlődő megszervezését - újszülöttek köszöntése, nagykorúvá váltak köszöntése, friss nyugdíjasok köszöntése. Fontosnak tartom az idegenforgalom fejlesztését, működő ivókút kialakítását, tájékoztató táblák kihelyezését, régóta hiányzó nyilvános illemhely létre hozását. Bár ebben az évben nem okozott gondot, de a mai napig nem megoldott a település csapadékvíz elvezetése.

Folytatni kívánom az előző képviselőtestület megkezdett munkáját, támogatom az egyéni elképzeléseket, szem előtt tartva Herend fejlődését.

Fontosnak tartom, hogy érezzék, hogy hozzám mindig bizalommal fordulhatnak épp úgy problémáikkal, mint a település fejlődését támogató ötleteikkel.