VÍZJOGI ENGEDÉLYEZÉSI ELJÁRÁS (KÚT ENGEDÉLYEZÉS)

A HELYI VÍZGAZDÁLKODÁSI HATÓSÁGI JOGKÖRBE TARTOZÓ KÚT ENGEDÉLYEZÉSEK ÜGYINTÉZÉSÉHEZ SZÜKSÉGES TÁJÉKOZTATÓK ÉS NYOMTATVÁNYOK IDE KATTINTVA MEGTEKINTHETŐK

Herend Város Polgárőr Egyesület

Elnök: Dienes Gábor

Elnökségi tagok: Horváth Krisztián, Lozsi Attila

Cím: Herend, Kossuth utca 105.

Tel.: 20/263-9895

A Herend Közbiztonságáért Alapítvány 2000-ben alakult Czanik Gábor vezetésével, majd 2006-ban átalakult  Herend Város Polgárőr Egyesületté.

Jelenlegi formájában és vezetéssel 2019. október 1-jétől működik, 18 fő polgárőr végez önkéntes munkát, éjjel-nappali szolgálatot Herend városában és külterületein. 

Céljuk és feladatuk a helyi közrend és közbiztonság védelme, valamint a bűnmegelőzésben való közreműködés. Ennek érdekében közterületi járőr szolgálatot, figyelő szolgálatot és az Óvoda, az Általános Iskola és a Középiskola közvetlen közelében jelzőőri tevékenységet látnak el.

A Polgárőrség weboldala

 

A Polgárőrség dokumentumai

 

Kulturális rendezvényterv 2023.

Herend Város 2023. évi kulturális rendezvénytervét IDE kattintva megtekintheti.

A családi fogyasztói közösségekre vonatkozó kedvezményhez hatósági bizonyítvány kiállítása

A Kormány 345/2022. (IX. 9.) Korm. rendelete 1.§ 4/A. A családi fogyasztói közösségekre vonatkozó kedvezmények 7/A. § (1) alapján a települési önkormányzat jegyzője a kérelemre 8 napon belül hatósági bizonyítványt állít ki a lakás rendeltetési egységek számáról. KÉRELEM NYOMTATVÁNY ide kattintva letölthető.A hatósági bizonyítvány kiállítása helyszíni szemléhez kötött, melyhez előzetes telefonos egyeztetés szükséges a 88/513-702 telefonszámon.

Keresés a honlapon

Herendi Kézműves Feszt 2022.