Futónagykövet Herend

BSI Futónagykövet – Herend
Steszli Balázs
Tel: +36/20-547-4595
Herenden minden héten, kedden 18:00 órakor találkozunk az iskola sportcsarnokánál, ahonnan közös edzésre indulunk. Természetesen mindenkinek az egyéni edzettségéhez igazítjuk a terhelést.
A Budapest Sportiroda az ország legnagyobb tömegsport eseményeit szervezi évtizedek óta. Országos szinten évente több mint 100, melyből kb. 30 nagyszabású esemény kerül megrendezésre. 
Elsősorban futás, ezek mellett pedig kerékpáros, triatlon, túra rendezvények. A legnagyobb esemény a minden évben megrendezésre kerülő Budapest Maraton, ahol 2015-ben már 22 ezer futót várunk a rajtnál. Ez országos szinten is a legnagyobb tömegsport esemény hazánkban.
A BSI három éve hozta létre a Futónagykövet csoportot.19 megye 83 településén, Budapest 19 kerületében, egy-egy romániai, szlovákiai és szerbiai városban összesen 125 Futónagykövet vállalta, hogy lakóhelyén futó közösséget szervez, vagy a meglévőnek új lendületet ad. A településeken lakók hozzánk fordulhatnak, ha kezdőként vagy már tapasztalt futóként tanácsra van szükség, ha unják a magányos futásokat, ha keresik a hasonló érdeklődésűek társaságot.
 
A legfontosabb hosszú távú cél a sport és az egészséges testmozgás népszerűsítése!
 
 

Keresés a honlapon