Lányok-asszonyok Klubja

Klubfoglalkozások: heti rendszerességgel keddenként vannak, 16.00 órától 18.00 óráig a Herendi Művelődési Házban

A klub elérhetősége: Chabada Gizella

Telefon: 06-20/954-2675

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

2004 december 7-én Jusztin Józsefné és Chabada Gizella vezetésével - a fiatalabb korosztályok körében felmerült igényre válaszul – megalakult egy közösség Lányok-Asszonyok Klub néven, ahol a tagoknak lehetőségük van a szabadidő tartalmas eltöltésére. Tevékenységük nagyon változatos.

Programjaik kötődnek a családi és nemzeti ünnepeinkhez, megismerkedtek a kézművesség különböző változataival, előadókat hívnak változatos témákban, (pl. egészség, biztonság, életvezetés, stb.) mindig az aktualitásnak megfelelően. Ha pedig éppen nincs meghívott vendégük, megbeszélik a napi-heti aktuális híreket, történéseket, örömeiket, netán gondjaikat, problémáikat, érdekes olvasmányélményekről, versekről is megosztják gondolataikat…. Minden évben legalább egyszer sort kerítenek közös kirándulásra. Szívesen mennek együtt vagy kisebb csoportokban moziba, színházba, ill. egyéb kulturális programokra. Már hagyománnyá vált, hogy év vége felé közeledve a klubtagok karácsonyfadíszek gyártásába kezdenek, hiszen a klub gondoskodik pár éve a város karácsonyfájának díszeiről. 

 

Kulturális rendezvényterv 2024.

Herend Város 2024. évi kulturális rendezvénytervét IDE kattintva megtekintheti.

A családi fogyasztói közösségekre vonatkozó kedvezményhez hatósági bizonyítvány kiállítása

A Kormány 345/2022. (IX. 9.) Korm. rendelete 1.§ 4/A. A családi fogyasztói közösségekre vonatkozó kedvezmények 7/A. § (1) alapján a települési önkormányzat jegyzője a kérelemre 8 napon belül hatósági bizonyítványt állít ki a lakás rendeltetési egységek számáról. KÉRELEM NYOMTATVÁNY ide kattintva letölthető.A hatósági bizonyítvány kiállítása helyszíni szemléhez kötött, melyhez előzetes telefonos egyeztetés szükséges a 88/513-702 telefonszámon.

Keresés a honlapon